The Blog

Istoria-Dermopigmentarii

Afla de la Raluca Danaila istoria Dermopigmentarii

Multe persoane cred ca dermopigmentarea este ceva nou, nascocit peste noapte de cateva femei ce isi doresc sa petreaca mai putin timp dimineata, in fata oglinzii.


Adevarul este, insa altul: O prima procedura in dermopigmentare a fost documentata in zona Egiptului. Acum aproximativ 5000 de ani pigmentarea pleoapelor era forate populara in randul persoanelor de rang nobil. Interesant este faptul ca in 1902, primul specialist in pigmentare cosmetica nu a fost o femeie, ci un barbat din U.K. ,Sutherland Macdonald, ce isi deschide un mic studio pentru pigmentarea pometilor.


Un alt lucru interesant este faptul ca in Romania, industria dermopigmentarii a inceput sa devina cunoscuta abia dupa epoca comunista, insa s-a dezvoltat extrem de repede, fiind una dintre primele tari din Europa care certifica meseria de dermopigmentist si acorda o dimploma de specialitate incepand cu anul 2016.


Pentru restul detaliilor apasa butonul de play al acestui video creat de catre specialistul in dermopigmentare Raluca Danaila.
Speram sa va placa la fel de mult, cum ne place noua!