The Blog

Cum-sa-faci-sprancene-fir-cu-fir-pe-piele-sintetica.-Raluca-Danaila.

Cum sa faci sprancene fir cu fir prin microblading.

Daca esti dintre persoanele interesate sa urmeze o cariera in domeniul micropigmentarii si microbladingului, trainerul nostru Raluca Danaila a pregatit si pentru tine un video in care sa faci cunostinta, pas cu pas cu una dintre cele mai solicitate tehnici de lucru.

Este vorba despre un MINI-curs, gratuit pe care il poti accesa mai jos, in aceasta pagina in cadrul caruia vei descoperi cum se creeaza sprancene fir cu fir prin tehnica microblading. Materialul video este un tutorial step by step pe care il poti folosi ca suport de curs, fara probleme.

Tot ce ai nevoie este un pen de microblading, un pigment sau o culoare acrilica, o lamela de microblading si sa urmezi indeaproape toti pasii explicati de Raluca Danaila.

Mai mult, in cazul in care iei foarte in serios un astfel de tutorial si te-ai hotarat sa exersezi acasa, inainte sa te inscrii la un astfel de curs, ne poti contacta la numarul de telefon 0757 013 913 si poti cere sablonul de fire in format PDF pe care sa il printezi si sa il urmezi 100%, pentru o executie mai corecta si pentru un exercitiu reusit.