SUNTEM AICI

TE SUSTINEM

În această perioadă este nevoie de investiții inteligente și de susținere la fiecare pas. Noi suntem aici să te ajutăm cu adevărat să îți schimbi cariera într-o direcție bună sau către evoluție reală.

“Cel mai bun mod să începi este să te oprești din a vorbi despre asta și să te apuci de treabă.” Ionuț Broască, Master Trainer hairstyle @ Contour Academy

Și pentru că nu sunt doar vorbe în vânt, mai jos ți-am pregătit super materiale, ca să vezi exact despre ce este vorba în cadrul unui curs în care trainerul nostru dezbate și demolează mituri din domeniul frizeriei și a coaforului.

Lucrările bine executate sunt cele care țin cont de reguli. Forma capului, fizionomia feței, lungimea gâtului, poziționarea umerilor, tipul de păr și așa mai departe. Totul pleacă din acest punct, iar dacă nu este așa, rezultatele sunt dezastruoase, atât la nivel de satisfacție a clientului, cât și la nivel de încredere în sine a specialistului.

“Să fii profesionist nu e wow. Înseamnă doar că îți faci treaba. Excelența apare când îți propui să depășești mediocritatea.” Ionuț Broască, Master Trainer hairstyle @ Contour Academy

Noi am pregătit o serie de materiale gratuite pentru ca tu să iei cu adevărat contact cu această meserie, încă dinainte de a veni într-una din sălile Contour Academy.

Oamenii cu venituri mari cunosc o regulă simplă. Timpul este cel mai valoros aspect, așadar ce faci cu timpul tău îți definește viața, în tot întregul ei.

“Dacă nu ai propriile dorințe și aspirații vei ajunge să muncești din greu pentru cineva care are așa ceva!” Ionuț Broască, Master Trainer hairstyle @ Contour Academy

Alege să îți folosești profitabil timpul într-o meserie extrem de bine plătită. Un hairstilyst câștigă un venit mediu lunar, începând de la 9.000 lei și ajungând până la câteva mii de euro bune.

VREI OFERTA

PENTRU TINE?

Nu mai așteptă să aibă altcineva grijă de dorințele și aspirațiile tale. Preia controlul și atinge-ți potențialul. Nu mâine, ci astăzi! Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera de hairstylist.

Dacă lucrezi sau ai lucrat într-un domeniu care nu îți mai aduce satisfacții, da, ești bine aici! Hairstyling-ul oferă satisfacții profesionale, personale și mai ales financiare! Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în Hairstyle.

Dacă ești pasionat/ă de înfrumusețare și să îți exprimi creativitatea, ai dreptate, cea mai bună alegere este cursul de coafor. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în hairstyle..

Uite aici, adevăr pur și transparență! Ești pe confort, o carieră în hairstyle nu ți se potrivește, rezumă-te la fi a angajat. Hairstyliștii sunt liber profesioniști, oameni în continuă dezvoltare, oameni care vor succes, vor apreciare sau vor libertate de exprimare.

CERE OFERTA

SI ITI TRIMITEM DOAR TIE

Tratam fiecare cerere individual, pentru ca fiecare persoana are nevoile ei. Completează formularul, iar noi îți vom face cea mai bună ofertă pentru tine.

DIPLOMĂ ACREDITATĂ
VALABILĂ UNIUNEA EUROPEANA

Cursurile noastre de barber/frizerie sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC, respectand toate normele si legislatia in vigoare. Certificatul de absolvire (diploma) acordat la finalul cursului va ofera dreptul de a profesa pe teritoriul Romaniei, dar si in oricare dintre statele membre ale Uniunii Europene.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-unul dintre cursurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti cursul potrivit pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai sus.

PRETURI DE LISTA

CURSURIAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

CURS TUNSORI FEMEI

2.390 lei

Durata cursului: 6 săptămâni

Diplomă acreditată Uniunea Europeană 

Tehnici actualizate de coafor

De la bob graduat, până la bucle

Reguli de estetică în coafor

Practică pe cliente

Echipamente incluse

CURS BARBER

1.890 lei

Durata cursului: 6 săptămâni

Diplomă acreditată Uniunea Europeană 

Tehnici actualizate de frizerie

Fade-uri cu mașina de tuns

Reguli de estetică în frizerie

Practică pe cliente

Echipamente incluse

SOCIAL MEDIA

FOLLOW