SUNTEM AICI

TE SUSTINEM

În această perioadă este nevoie de investiții inteligente și de susținere la fiecare pas. Noi suntem aici să te ajutăm cu adevărat să îți schimbi cariera într-o direcție bună sau către evoluție reală.

Cursul de cosmetica este conceput pentru persoanele care isi doresc sa activeze cu succes in acest domeniu atat de ofertant, atat in Romania, cat si in orice alta tara europeana.

Secretul unui cosmetician de succes este acela al intelegerii proceselor din spatele procedurii, pas cu pas, pentru fiecare tip de cerinta a clientelor. Nu produsele definesc un cosmetician bun, ci capacitatea acestuia de a le intelege compozitia, efectele si aplicatiile practice.

Cursul de cosmetica te asaza intr-un domeniu confirmat al infrumusetarii, un domeniu fara riscurile asociate schimbarilor economice si sociale. Cosmetica a fost, este si va fi intotdeauna unul dintre serviciile de care femeile si, mai nou si barbatii vor avea intotdeauna nevoie.

Poti alege sa exploatezi aceasta noua meserie ca angajat intr-un salon, ca liber-profesionist, prin inchirierea unui spatiu dintr-un salon sau pur si simplu pentru a iti deschide propria afacere in acest domeniu.

VREI OFERTA

PENTRU TINE?

Dacă urmărești de ceva timp domeniul cosmeticii și îi cunoști toate părțile bune, de la pasiune pentru frumos și până la veniturile consistente, atunci te afli unde trebuie. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în dermopigmentare.

Dacă lucrezi sau ai lucrat într-un domeniu care nu îți mai aduce satisfacții, da, ești bine aici! Cosmetica oferă satisfacții profesionale, personale și mai ales financiare! Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în cosmetica.

Dacă ești pasionată de înfrumusețare și visezi să intri în domeniu, ai dreptate, cea mai bună alegere este cosmetica. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în cosmetica prin cursul nostru.

Dacă nu ești mulțumită de veniturile tale, nu este nicio rușine. Este de lăudat că îți dorești SCHIMBAREA. Cosmetica reprezinta una dintre optiunile viabile pentru schimbarea in BINE. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în cosmetica.

CERE OFERTA

SI ITI TRIMITEM DOAR TIE

Tratam fiecare cerere individual, pentru ca fiecare persoana are nevoile ei. Completează formularul, iar noi îți vom face cea mai bună ofertă pentru tine.


DIPLOMĂ ACREDITATĂ
VALABILĂ UNIUNEA EUROPEANA

Cursurile noastre in cosmetica sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC, respectand toate normele si legislatia in vigoare. Certificatul de absolvire (diploma) acordat la finalul cursului va ofera dreptul de a profesa pe teritoriul Romaniei, dar si in oricare dintre statele membre ale Uniunii Europene.


VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-unul dintre cursurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti cursul potrivit pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai sus.

FOTOGRAFII

CURS

curs cosmetica acreditat contour academy daniela chiriac
curs cosmetica acreditat contour academy daniela chiriac 4

PRETURI DE LISTA

CURSURIAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

CURS COSMETICA - FULL TIME 

1.999 lei

2 saptamani (L-V: 09:00 - 17:00)

Diplomă acreditată Uniunea Europeană 

Igiena, sterilizare. 

Bazele cosmeticii faciale si corporale.

Tipuri de piele si aplicatii individuale

Substante active in cosmetica. 

Tipuri de proceduri practice:

- curatare faciala

- hidratare faciala

- tratamente anti-ageing

- aplicare de masti cosmetice

- tratamente hiperpigmetare

- tratamente cuperoze/antiacneice/rozacee 

- epilat ceara de unica folosinta

- epilat ceara traditionala

- pensat si stilizat sprancene

- vopsit gene si sprancene

- tratament antiacneic/hidratare/reparator pentru spate

SOCIAL MEDIA

FOLLOW