SUNTEM AICI

TE SUSTINEM

În această perioadă este nevoie de investiții inteligente și de susținere la fiecare pas. Noi suntem aici să te ajutăm cu adevărat să îți schimbi cariera într-o direcție bună sau către evoluție reală.

Cursul de aplicare de extensii de gene este conceput pentru persoanele care isi doresc sa activeze cu succes in acest domeniu atat de ofertant, atat in Romania, cat si in orice alta tara europeana.

Secretul unui specialist in aplicarea extensiilor de gene de succes este acela al intelegerii proceselor din spatele procedurii, pas cu pas, pentru fiecare tip de cerinta a clientelor. Nu produsele definesc un specialist bun, ci capacitatea acestuia de a le intelege compozitia, efectele si aplicatiile practice.

Cursul de gene pe care il propune Contour Academy este, fara doar si poate unul dintre cele mai complexe din industria de cursuri din Romania. Chiar daca suna a vorbe goale, realitatea este ca principiile de predare nu se bazeaza doar pe partea tehnica, despre CUM se aplica gene, ci si pe DE CE este ales un design sau altul, pentru fiecare viitoare clienta a ta in parte.

Cursul de cosmetica te asaza intr-un domeniu confirmat al infrumusetarii, un domeniu fara riscurile asociate schimbarilor economice si sociale. Cosmetica a fost, este si va fi intotdeauna unul dintre serviciile de care femeile si, mai nou si barbatii vor avea intotdeauna nevoie.

Poti alege sa exploatezi aceasta noua meserie ca angajat intr-un salon, ca liber-profesionist, prin inchirierea unui spatiu dintr-un salon sau pur si simplu pentru a iti deschide propria afacere in acest domeniu.

START GENE

VREI OFERTA

PENTRU TINE?

Dacă urmărești de ceva timp domeniul infrumusetarii și îi cunoști toate părțile bune, de la pasiune pentru frumos și până la veniturile consistente, atunci te afli unde trebuie. Cursul nostru porneste de la alegerea design-ului potrivit de gene pentru fiecare clienta in parte si pana la tehnicile step by step de aplicare. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în extensii gene

Dacă lucrezi sau ai lucrat într-un domeniu care nu îți mai aduce satisfacții, da, ești bine aici! Aplicarea de extensii de gene oferă satisfacții profesionale, personale și mai ales financiare! Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în cosmetica.

Dacă ești pasionată de înfrumusețare și visezi să intri în domeniu, ai dreptate, aplicarea extensiilor de gene este una dintre cele mai bune variante. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în cosmetica prin cursul nostru.

Dacă nu ești mulțumită de veniturile tale, nu este nicio rușine. Este de lăudat că îți dorești SCHIMBAREA. Cursul de gene reprezinta una dintre optiunile viabile pentru schimbarea in BINE. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în cosmetica.

CERE OFERTA

SI ITI TRIMITEM DOAR TIE

Tratam fiecare cerere individual, pentru ca fiecare persoana are nevoile ei. Completează formularul, iar noi îți vom face cea mai bună ofertă pentru tine.

DIPLOMĂ ACREDITATĂ
VALABILĂ UNIUNEA EUROPEANA

Cursurile noastre in aplicarea extensiilor de gene sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC, respectand toate normele si legislatia in vigoare. Certificatul de absolvire (diploma) acordat la finalul cursului va ofera dreptul de a profesa pe teritoriul Romaniei, dar si in oricare dintre statele membre ale Uniunii Europene.


VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-unul dintre cursurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti cursul potrivit pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai sus.

FOTOGRAFII

CURS

curs extensii gene acreditat contour academy trainer lavinia tudose 8
curs extensii gene acreditat contour academy trainer lavinia tudose 7
curs extensii gene acreditat contour academy trainer lavinia tudose 6

PRETURI DE LISTA

CURSURIAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

CURS GENE 1D+2D+3D

€650

3 zile (orar: 11:00 - 17:00)

Diploma acreditata Uniunea Europeana

Forme de ochi. 

Design gene. Mapping.

Patch Test. After care. 

Consultatie.

Live SHOW.

Produse si consumabile.

Design in creion.

1D + 2D. Practica pe model.

3D. Practica pe model

SOCIAL MEDIA

FOLLOW