SUNTEM AICI

TE SUSTINEM

Make-up este cu siguranță domeniul cel mai dependent de fotografie, iar acest lucru îl cunoaștem, o dată prin simple observații pe nivelul industriei, cât și prin numărul mare de make-up artiști participanți la acest curs susținut de trainerul nostru Adrian Ursu.

“50% din succesul unui make-ul artist are directa legatura cu fotografiile pe care le descopera viitoarele cliente”, Adrian Ursu, Trainer fotografie in beauty @ Contour Academy

Unghiurile, luminile, contextul si, da, inclusiv modelul din fotografii, toate impreuna construiesc imaginea perfecta si corecta din punct de vedere al promovarii vizuale.

Fotografia in dermopigmentare ocupa un loc aparte in fotografia de infrumusetare. Pentru ca zona sprancenelor reprezinta un aspect delicat pentru fizionomia oricarei persoane, imaginea de la final trebuie sa fie una perfecta, fara defecte.

Adrian este aici sa te ajute in obtinerea celor mai bune fotografii si materiale video pe care sa le expui potentialelor cliente.

Domeniul manichiurii este unul foarte dinamic si complex, iar concurenta este una acerba, indiferent de numele Nail Artistului sau experienta acestuia. Cursul de fotografie in beauty acopera cu succes pozele cu unghii, contextualizarea lor si expunerea corecta.

Totul se intampla intr-un mediu controlat pe care tu, ca nail designer sa il poti replica fara probleme in salonul in care lucrezi, cu echipamente si investitii mici. Cursul de fotografie in infrumusetare are la baza utilizarea smartphone-ului pe care il detii deja, asadar totul este gandit pentru a primi informatii utile, de pus in practica chiar de a doua zi de la absolvire.

Niciun secret, pentru nimeni ca un before & after reusit in hairstyle si nefotografiat si postat in social media nu isi indeplineste scopul pana la capat.

“Daca esti multumit de ce ai lucrat, dar nu ai pozat inainte, nu ai pozat dupa si nu ai postat, pentru mine, ai lucrat fara sa te gandesti la viitorul tau ca profesionist.”, Adrian Ursu, Trainer fotografie in beauty @ Contour Academy

VREI OFERTA

PENTRU TINE?

Notorietatea sau celebritatea sunt puncte importante din definitia celor mai multi dintre oamenii de succes, iar acestea se construiesc in primul rand prin imagine. In cadrul cursului de fotografie in beauty vei invata, folosind propriul smartphone sa iti pui singura in valoare fiecare calitate care merita mentionata catre publicul tau.

Cu toții știm foarte bine că imaginea face diferența atunci când suntem în căutarea succesului. Fie că vorbim despre imaginea ta, ca specialist, fie că vorbim despre fotografii si video-uri din salonul tău sau cu lucrările tale, aspectul este cel care aduce profitul.

Dacă lucrarile tale au nevoie de poze mai bune, astfel încât clineții tăi să te descopere la adevăratul potențial, da, acesta este cursul de care ai cu adevărat nevoie. În domeniul înfrumusețării totul se rezumă la cum arată, iar succesul vine, de cele mai multe ori atunci când imaginea lucrarilor este una impecabilă.

Trainerul nostru a adaptat cursul de fotografie in beauty la realitatile zilelor noastre. Punctul central al acestui curs este acela in care toate echipamentele au la baza propriul tau smartphone. Indiferent daca ai un iPhone sau un Samsung, atata timp cat acesta este din ultima sau penultima generatie este exact dispozitivul care te va ajuta enorm pentru a iti construi propria imagine.

CERE OFERTA

SI ITI TRIMITEM DOAR TIE

Tratam fiecare cerere individual, pentru ca fiecare persoana are nevoile ei. Completează formularul, iar noi îți vom face cea mai bună ofertă pentru tine.

CURS FOTO & VIDEO BEAUTY
CU SMARTPHONE-ul TĂU

Adrian Ursu, trainerul nostru si Director de imagine in cadrul Contour Academy a gândit pentru tine un curs care să fie extrem de util la nivel practic. Fără investiții în echipamente foto și video, fără discuții filosofice și prea tehnice despre un domeniu de alftel foarte complex. Accentul îl punem pe PRACTICĂ, nu pe partea teoretică.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-unul dintre cursurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti cursul potrivit pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai sus.

FOTOGRAFII

CURS

PRETURI DE LISTA

CURSURIAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

CURS FOTOGRAFIE IN BEAUTY

180 (redus de la 410€)

4 zile (17:00 - 21:00)

Diploma de participare

Fotografie si video in Cosmetica

Fotografie si video in Dermopigmentare

Fotografie si video in Hairstyle

Fotografie si video in Make-up

Fotografie si video in Nail design

Inveti fotografie profesionala cu propriul Smartphone

Editare profesionala foto si video

Studiu de lumini in fotografia de Beauty

Professional selfie

SOCIAL MEDIA

FOLLOW