SUNTEM AICI

TE SUSTINEM

Vei învăța cum să estompezi în proporții foarte mari tatuaje și lucrări realizate prin dermopigmentare, din zona sprâncenelor. Datorita pigmentilor folositi in dermopigmentare, rezultatele sunt spectaculoase.

Esti dermopigmentist si iti doresti mai multe informatii despre cursul de indepartare de tatuaje? Completeaza formularul si iti vom trimite toate detaliile.

In industrie apar mereu pigmenți noi pe care trebuie să îi încerci, iar pentru a trage concluziile corecte trebuie să înțelegi perfect elementele de bază ale oricărui pigment. Acest aspect este luat in calcul in cadrul cursului de indepartare a tatuajelor.

Esti dermopigmentist sau tatuator si iti doresti mai multe informatii despre cursul de indepartare de tatuaje? Completeaza formularul si iti vom trimite toate detaliile.

Cea mai sigura metoda de a face un cover-up in cazul tatuajelor corporale sau o repigmentare in cazul celor cosmetice este ca initial, inainte de a trece la treaba sa scoti sau sa estompezi pigmentul existent in pielea clientului.

Esti dermopigmentist sau tatuator si iti doresti mai multe informatii despre cursul de indepartare de tatuaje? Completeaza formularul si iti vom trimite toate detaliile.

start curs indepartare tatuaj 28 septembrie

VREI OFERTA

PENTRU TINE?

In cazul acesta esti unde trebuie. Cu siguranta iti doresti sa oferi clientilor din salonul tau serviciul de indepartare al tatuajelor vechi si/ sau nereusite.

Asadar ai nevoie de acest serviciu, cu siguranta. Sunt momente in care o corectie de forma sau de culoare va avea nevoie de cateva sesiuni de estompare a pigmentilor. Dermopigmentarea este un domeniu complex, cu multe provocari, iar tu trebuie sa poti face fata oricarei situatii.

Da, ai dreptate. Aceasta procedura iti va permite sa iti deschizi un cabinet specializat in indepartarea de tatuaje. Cere mai multe detalii completand unul dintre formularele noastra, iar colegii iti vor oferi toata consultanta de care ai nevoie.

Atunci stii cu siguranta ca un portofoliu bogat in servicii te defineste ca fiind unul dintre cei mai buni! Noi te asteptam in cadrul cursului de indepartare de tatuaje pentru a iti putea extinde portofoliul de servicii al salonului sau cabinetului tau.

CERE OFERTA

SI ITI TRIMITEM DOAR TIE

Tratam fiecare cerere individual, pentru ca fiecare persoana are nevoile ei. Completează formularul, iar noi îți vom face cea mai bună ofertă pentru tine.

FOTOGRAFII

CURS

Diplome
final-de-curs
cursante-contour
cursante-dermopigmentare
Raluca-trainer
Raluca-si-cursanta
Raluca-danaila-anatomia-pielii
live-show-pe-clienta-model
atmosfera-practica-800x960
lucrare
lucrare-BA-2-1
sprancene vindecate

PRETURI DE LISTA

CURSURIAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Sub-domains

MASTER CLASS INDEPARTARE TATUAJ

€310

Durata: 1 zi/ 8 ore

Indepartare tatuaje cu laser

Indepartare tatuaje fara laser

Indepartarea prin solutie salina

Evaluarea clientilor. Contraindicatii

Asteptarile clientilor

Ingrijire post-procedura

Curatenie. Igiena. Sterilizare.

SOCIAL MEDIA

FOLLOW