SUNTEM AICI

TE SUSTINEM

In aceasta perioada este nevoie de investitii inteligente si de sustinere la fiecare pas. Daca esti pasionata de frumos , poti transforma aceasta calitate intr-o cariera de succes. Noi te ajutam cu adevarat sa iti schimbi stilul de viata si sa te bucuri de avantajele acestei frumoase meserii.

Cursul de make-up isi propune sa formeze o baza solida de cunostinte care te vor ajuta in cel mai important aspect, practica. Vei invata secretele machiajului profesional care iti vor aduce cu siguranta aprecierea celor din jur. La final, vei stii sa realizezi orice provocare.

Domeniul de make-up cuprinde extrem de multe zone artistice in care te poti regasi. In cadrul cursului de make-up iti vei putea descoperi stilul, practicand toate tipurile de make-up in tendinte actuale. Suntem gata sa iti dezvaluim toate secretele si sa ne siguram ca vei reusi sa indeplinesti orice dorinta, la cele mai inalte standarde!

“Ceea ce defineste un mekeup artist profesionist este munca, pasiunea si cunostintele.” – Cristina GEORGESCU, Trainer Make-up @ Contour Academy

Investeste in formarea ta ca profesionist intr-un job extrem de cautat la ora actuala. In spatele unui make-up arist cunoscut se afla multe cunostiinte si practica, lucru pe care ne dorim sa il initiem in tine la Contour Academy.

Machiajul perfect transforma o femeie in cea mai buna versiune a sa. Pentru ca fiecare suntem diferiti machiajul trebuie adaptat in functie de trasaturile fiecarei fizionomii. Astfel, aspectul esential este viziunea, cea pe care o vei forma de-a lungul orelor de practica si a sfaturilor obtinute.

“Cel mai frumos sentiment este sa iti fie apreciata munca” – Cristina GEORGESCU, Trainer Make-up @ Contour Academy

Practica realizata la curs te va ajuta sa obti look-uri spectaculoase. Pentru ca ne dorim ca tu sa te simti apreciata la adevarata valoare, la terminarea cursul vei avea un portofoliu de invidiat.

trainer make up denisa salako contour academy

VREI OFERTA

PENTRU TINE?

Daca iti doresti sa urmezi acest drum frumos, stii deja ca iti va aduce expunere, venituri consistente si aprecierea din partea tuturor prietenelor. Completeaza formularul, iar noi iti trimitem cea mai buna oferta pentru ca tu sa incepi in forta cariera in make-up artist.

Daca cuvantul care te descrie cel mai bine este pasiunea, este momentul sa o pui in valoare. Aceasta calitate este esentiala in meseria de make-up artist si te va ajuta in evolutia ta. Urmeaza-ti visul si completeaza formularul pentru a obtine cea mai buna oferta!

Daca machiajul este de mult timp o pasiune pentru tine si lucrezi deja in domeniul de beauty, poate fi momentul perfect sa te perfectionezi. Cariera de make-up artist presupune o evolutie constanta, de aceea este bine sa inveti de la cei mai buni tehnici si stiluri diferite. Completeaza formularul, iar noi iti trimitem in cel mai scurt timp o oferta personalizata!

Ai nevoie de o schimbare in viata ta? Daca lucrezi intr-un domeniu care nu iti mai aduce satisfactii, poti face o alegere potrivita. Job-ul de make-up artist ofera satisfactii personale, dar si financiare. Completeaza formularul, iar noi iti trimitem cea mai buna oferta pentru a incepe o noua cariera in forta.

CERE OFERTA

SI ITI TRIMITEM DOAR TIE

Tratam fiecare cerere individual, pentru ca fiecare persoana are nevoile ei. Completează formularul, iar noi îți vom face cea mai bună ofertă pentru tine.

DIPLOMĂ ACREDITATĂ
VALABILĂ UNIUNEA EUROPEAUA

Cursurile noastre in make-up sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC, respectand toate normele si legislatia in vigoare. Certificatul de absolvire (diploma) acordat la finalul cursului va ofera dreptul de a profesa pe teritoriul Romaniei, dar si in oricare dintre statele membre ale Uniunii Europene.

DIPLOMĂ ACREDITATĂ
VALABILĂ UNIUNEA EUROPEAUA

Cursurile noastre in dermopigmentare sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC, respectand toate normele si legislatia in vigoare. Certificatul de absolvire (diploma) acordat la finalul cursului va ofera dreptul de a profesa pe teritoriul Romaniei, dar si in oricare dintre statele membre ale Uniunii Europene.

FOTOGRAFII

CURS

curs make up trainer denisa salako contour academy 2
curs make up trainer denisa salako contour academy 4
curs make up trainer denisa salako contour academy 8
curs make up trainer denisa salako contour academy 5
curs make up trainer denisa salako contour academy 7
curs make up trainer denisa salako contour academy 3
curs make up trainer denisa salako contour academy 6
curs make up trainer denisa salako contour academy

PRETURI DE LISTA

CURSURIAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Domains

Sub-domains

START - MAKE-UP

€690

O saptamana de luni pana vineri

Diplomă acreditată Uniunea Europeană 

Eyeliner&sprâncene

Contouring

Machiajul natural

Anatomia feței. Estetica feței.

Aplicarea genelor false si conturarea buzelor

Practică pe modele client

COMPLET - MAKE-UP

1.390

2 saptamani de luni pana vineri

Diplomă acreditată Uniunea Europeană 

Bridal make-up

Estetetica ochilor. Smokey eyes

Colorful make-up

Anatomia feței. Estetica feței.

Machiajul profesional in tehnici si texturi diferite

Practică pe modele client

SOCIAL MEDIA

FOLLOW