SUNTEM AICI

TE SUSTINEM

În această perioadă este nevoie de investiții inteligente și de susținere la fiecare pas. Noi suntem aici să te ajutăm cu adevărat să îți schimbi cariera într-o direcție bună sau către evoluție reală.

Dacă știi că ai făcut TOT ce puteai face, atunci știi că SUCCESUL A VENIT!
- Raluca Dănăilă, Master Trainer dermopigmentare @ Contour Academy

Și pentru că nu sunt doar vorbe în vânt, mai jos ți-am pregătit câteva super materiale, ca să vezi exact despre ce este vorba în cadrul unui curs în micropigmentare si microbladingul sprâncenelor.

Secretul sprâncenelor perfecte constă în măsurătorile perfect realizate. Nu lăsa pe nimeni să îți spună că "nu este pentru tine". Nu îți trebuie "talent" sau "mână ușoară". Ai nevoie doar de un curs bun și ambiție! Noi ne ocupăm de prima parte.

"O femeie tânără fără ambiție este o femeie care așteaptă să îmbătrânească." - Raluca Dănăilă, Master Trainer dermopigmentare @ Contour Academy

Noi am pregătit o serie de materiale gratuite pentru ca tu să iei cu adevărat contact cu această meserie, încă dinainte de a veni într-una din sălile Contour Academy.

Oamenii cu venituri mari cunosc o regulă simplă. Timpul este cel mai valoros aspect, așadar ce faci cu timpul tău îți definește viața, în tot întregul ei.

"Starea de bine și profitul merg mână-n mână." - Raluca Dănăilă, Master Trainer dermopigmentare @ Contour Academy

Alege să îți folosești timpul profitabil într-o meserie extrem de bine plătită. Prețul mediu al unei proceduri variază în jurul tarifului de 200 euro pe care îi poți încasa în 2 - 3 ore de muncă.

VREI OFERTA

PENTRU TINE?

Dacă urmărești de ceva timp domeniul dermopigmentării și îi cunoști toate părțile bune, de la pasiune pentru frumos și până la veniturile consistente, atunci te afli unde trebuie. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în dermopigmentare.

Dacă lucrezi sau ai lucrat într-un domeniu care nu îți mai aduce satisfacții, da, ești bine aici! Dermopigmentarea oferă satisfacții profesionale, personale și mai ales financiare! Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în dermopigmentare.

Dacă ești pasionată de înfrumusețare și visezi să intri în domeniu, ai dreptate, cea mai bună alegere este dermopigmentarea. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în dermopigmentare.

Dacă nu ești mulțumită de veniturile tale, nu este nicio rușine. Este de lăudat că îți dorești SCHIMBAREA. Dermopigmentarea este schimbarea. Completează formularul, iar noi îți trimitem cea mai bună ofertă pentru ca tu să începi în forță cariera în dermopigmentare.

CERE OFERTA

SI ITI TRIMITEM DOAR TIE

Tratam fiecare cerere individual, pentru ca fiecare persoana are nevoile ei. Completează formularul, iar noi îți vom face cea mai bună ofertă pentru tine.

DIPLOMĂ ACREDITATĂ
VALABILĂ UNIUNEA EUROPEANA

Cursurile noastre in dermopigmentare sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC, respectand toate normele si legislatia in vigoare. Certificatul de absolvire (diploma) acordat la finalul cursului va ofera dreptul de a profesa pe teritoriul Romaniei, dar si in oricare dintre statele membre ale Uniunii Europene.

VREI SĂ PLĂTEȘTI ÎN RATE?
SUNTEM AICI SĂ TE AJUTĂM!

Fie ca nu dispui de toata suma o data, fie ca pur si simplu preferi sa platesti in rate pentru a te bucura la maxim de investitia pe care o faci intr-unul dintre cursurile noastre, iti oferim posibilitatea de a plati in aceasta forma. Ti-am pregatit 6 rate fixe impreuna cu partenerii nostri bancari. Alege-ti cursul potrivit pentru tine si plateste online, cu unul dintre cardurile de cumparaturi de mai sus.

PRETURI DE LISTA

CURSURIAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

START - SPRÂNCENE

€1.099

O săptămână, de luni până vineri

Diplomă acreditată Uniunea Europeană 

Exclusiv sprâncene

Forme de sprâncene

Anatomia pielii

Colorimetrie si pigmentologie

Practică pe cliente model

COMPLET

€1.499

2 săptămâni, de luni până vineri

Diplomă acreditată Uniunea Europeană 

Sprâncene, buze si eye-liner

Forme de sprâncene, buze si eyeliner

Anatomia pielii

Colorimetrie si pigmentologie

Practică pe cliente model

FOTOGRAFII

CURS

Diplome
final-de-curs
cursante-contour
cursante-dermopigmentare
Raluca-trainer
Raluca-si-cursanta
Raluca-danaila-anatomia-pielii
live-show-pe-clienta-model
atmosfera-practica-800x960
lucrare
lucrare-BA-2-1
sprancene vindecate

SOCIAL MEDIA

FOLLOW