SUNTEM AICI

TE SUSTINEM

Fie ca lucrezi in cosmetica sau esti dermopigmentist, tratamentele de microneedling trebuie sa faca parte din portofoliul tau de servicii. Daca in urma cu doi, trei ani aceste proceduri reprezentau o noutate, in prezent cererea tratamentelor de mezoterapie este confirmata de mii de cliente din saloanele romanesti si nu numai.

Cu siguranță cele mai noi tratamente ale cosmeticii studiate în cadrul unui super curs denumit microneedling sau mezoterapie fracționată, susținut de mentor & coach Raluca Dănăilă. Completeaza formularul si iti vom trimite toate detaliile.

Investitia pe care o faci in acest tip de curs este una redusa, in primul rand datorita costului mic al programului. Apoi, costul redus al consumabilelor te va ajuta sa oferi servicii de cosmetica premium clientilor tai, cu o marja de profit mare.

Cu siguranță cele mai noi tratamente ale cosmeticii studiate în cadrul unui super curs denumit microneedling sau mezoterapie fracționată, susținut de mentor & coach Raluca Dănăilă. Completeaza formularul si iti vom trimite toate detaliile.

Un mare plus cu care vine la pachet acest tip de tratament este acela ca eficienta procedurilor vine cu un plan pe termen mediu, de 3 – 5 sedinte, la o distanta de doua saptamani, una de cealalta.

Esti dermopigmentist si iti doresti mai multe informatii despre master class-ul “COLORIMETRIE & PIGMENTOLOGIE”? Completeaza formularul si iti vom trimite toate detaliile.

start curs microneedling 15 august

VREI OFERTA

PENTRU TINE?

Daca iti propui sa fii cea mai buna in acest domeniu, te felicitam. Esti la cativa pasi distanta de a deveni cu adevarat unui dintre cei mai buni. Raluca Dănăilă este aici pentru tine, să te ajute cu adevarat.

Serviciile din cosmetica premium sunt cunoscute pentru marjele mari de profit. Mezoterapia fractionata sau microneedling este, fara indoiala unul dintre aceste tratamente care genereaza venituri substantiale, cu costuri mici de achizitie.

Este perfect! Acelasi lucru si-l propune si master trainerul nostru, Raluca Dănăilă de la fiecare cursant pe care il ghideaza pe acest drum al excelentei.

Perfectionarea are la baza doua principii si anume: fixarea cunostintelor teoretice, corect studiate si, mai ales partea de practica prin exercitiu. Cursul de microneedling sau terapie fractionata iti ofera cunostintele care sa te specializeze intru totul.

CERE OFERTA

SI ITI TRIMITEM DOAR TIE

Tratam fiecare cerere individual, pentru ca fiecare persoana are nevoile ei. Completează formularul, iar noi îți vom face cea mai bună ofertă pentru tine.

FOTOGRAFII

CURS

curs microneedling raluca danaila 5
curs microneedling raluca danaila 3
curs microneedling raluca danaila 7
curs microneedling raluca danaila 9
curs microneedling raluca danaila 8
curs microneedling raluca danaila
curs microneedling raluca danaila 2
curs microneedling raluca danaila 11
curs microneedling raluca danaila 10
curs microneedling raluca danaila 1
curs microneedling raluca danaila 6
curs microneedling raluca danaila 4

PRETURI DE LISTA

CURSURIAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Sub-domains

CURS MICRONEEDLING

€499

Durata: 1 zi/ 8 ore

Teorie generala microneedling.

Anatomia pielii din perspectiva microneedling.

Tipuri de piele. Tratamente.

Afectionu tratabile prin microneedling.

Produse si instrumentare. Scala fotoageing.

Substante folosite si aplicatiile lor.

Practica pe cliente model.

SOCIAL MEDIA

FOLLOW