Despre noi

Contour Academy este un business de familie cu o poveste pe care fiecare dintre noi o cunoastem. Ca orice afacere romaneasca, am inceput cu capital aproape de 0 si am investit luna de luna pentru a ne vedea si trai visul cu ochii larg deschisi, acela de a crea o scoala in care interesul cursantilor nostri este pe primul plan. Investim in continuare, cu aceeasi strategie, pentru ca o reteta castigatoare nu se schimba, ci se optimizeaza.

Am inceput de la cursul in dermopigmentarea sprancenelor, iar apoi, rand pe rand am dezvoltat cursuri care sa ajute mai multi oameni. Beauty, business, marketing si chiar hobby, toate puse impreuna in acest concept in care cursantul este cel care castiga.

Valorile Contour Academy

  • Pretuim evolutia noastra in egala masura cu evolutia fiecarui cursant al nostru.
  • Urmarim intotdeauna sa construim cursuri care sa ajute in cel mai practic mod cu putinta fiecare cursant al nostru, de la “how to do it” si pana la “how to monetize it”.
  • Cu totii am crescut in acelasi sistem de educatie complet ineficient, oferit gratuit de Statul roman. Noi invatam in fiecare zi metodologii noi, sau imprumutam sisteme care functioneaza foarte bine in afara tarii noastre. Construim si adaptam metode care sa dea roade, cu adevarat si sa ofere informatiile, atat teoretic, cat si practic, astfel incat sa poata fi folosite de fiecare dintre cursantii nostri.
  • Toti trainerii nostri sunt specialisti care exceleaza in domeniile in care predau. Nu agreem niciun fel de profesor teoretician care nu si-a practicat si testat cunostintele in viata reala.
  • Autorizam toate cursurile ce pot fi autorizate de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insa nu ne pozitionam ca fiind o scoala in cadrul careia vii pentru a obtine o diploma si atat. Daca esti in cautare de asa ceva, nu te putem ajuta.

Review-uri reale din Facebook:

Cu ce suntem diferiti?

Tot ce am creat, am facut-o pentru ca beneficiile sa revina in primul rand cursantilor nostri, de la cunostinte, pana la punerea acestora in practica.

Toate cursurile noastre au la baza conceptul de a practica cat mai intens toate cunostinetele teoretice. Practica multa ajuta la dezvoltarea skill-urilor.

Toti trainerii nostri lucreaza cu succes in paralel, activ in domeniile in care predau cursuri.

Trainerii nostri

Descopera trainerii nostri si detalii despre acestia.
Trainer Raluca Danaila

Raluca Dănăilă
– Master Trainer –
Dermopigmentare

Vrei sa primesti noutati de la noi?

Afla despre cursurile noi, articole de specialitate sau recomandari de carti.