Micropigmentare sprâncene

Echipă coordonată de Master Trainer în dermopigmentare Raluca Dănăilă

Dermopigmentist Junior

Andreea Lupu

Dermopigmentist certificat cu un an de experiență, absolventă a două cursuri în dermopigmentare, dintre care unul în cadrul Contour Academy, alături de Raluca Dănăilă.

Absolventă a masterclass-ului “5 tehnici de Powder” @ Contour Academy.

Absolventă a masterclass-ului “Colorimetrie și Pigmentologie în dermopigmentare“.

Preț micropigmentare sprâncene:    699 lei. 

Vrei un preț și mai bun?

Dermopigmentist Senior

Daniela Chiriac

Absolventa in cadrul Contour Academy al cursurilor sustinute de Raluca Dănăilă în dermopigmentare. Una dintre cele mai ambițioase cursante ale Ralucăi, decide să rămână alături de noi în echipa de specialiști în dermopigmentare.

Experiență de peste 1 an ca dermopigmentist și 15 ani în calitate de cosmetician.

Absolventă a tuturor cursurilor din domeniul dermopigmentării susținute de Master Trainer Raluca Dănăilă în cadrul Contour Academy (Îndepărtare tatuaje, 5 tehnici de Powder, Microneedling, Colorimetrie și Pigmentologie, Spectacular Lips)

Preț micropigmentare sprâncene:    999 lei.

Vrei un preț și mai bun?

Master Dermopigmentist
Raluca Dănăilă

Fondator Contour Academy. Master trainer al cursurilor in dermopigmentare organizate de academia noastra. Coordonatoarea intregii echipe de specialisti in dermopigmentare si, in timpul ramas, dermopigmentist.

Experienta de 4 ani in domeniul dermopigmentarii, ca specialist dermopigmentist si trainer in Micropigmentare & Microblading.

A absolvit doua cursuri in dermopigmentare in Romania, in 2016, urmand ca apoi sa se supra-specializeze la cursuri in afara tarii, in tari precum Belgia, Danemarca, Anglia, Rusia si SUA.

Guest Trainer intr-una dintre cele mai importante scoli din Belgia.

Speaker la conferintele din domeniu in Italia, Belgia si UK.

Absolventa de Academia de Studii Economice din Bucuresti si Masterand in Controlul Calitatii, in cadrul aceleiasi universitati.

Preț micropigmentare sprâncene:    1.499 lei.

Vrei un preț și mai bun?

Galerie Foto