Felicitări!
Vezi ofertele deblocate mai jos

Aici îți găsești specialistul care se ocupă de sprâncenele tale.

SPECIALIST

Preț de listă:
699 lei
Preț redus: 
499 lei
Economisești:
200 lei

AVANSAT

Preț de listă:
1099 lei
Preț redus: 
799 lei
Economisești:
300 lei

MASTER

Preț de listă:
1.499lei
Preț redus: 
1.399lei
Economisești:
100 lei

Galerie Foto

Cum te programezi?

Programare online – Calendar online

Am pregatit pentru tine cea mai eficienta si rapida metoda de a te programa pentru micropigmentarea sau microblading-ul sprancenelor, a buzelor sau a pleoapei (eyeliner) – calendar online. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi tipul de specialist care vrei sa lucreze pentru tine (Junior, Senior sau Master), accesezi calendarul, cauti un loc disponibil pentru tine, iti introduci datele (nume si numar de telefon), iar informatiile ajung la noi. Intr-un interval de 12 ore un coleg de-al nostru te va contacta pentru a confirma programarea.

Programare telefonica

Daca esti genul de persoana directa, hotarata sau pur si simplu ai diverse intrebari despre procedura de micropigmentare a sprancenelor, a buzelor sau a pleoapei, suna-ne cu incredere! Apasa butonul de mai jos si ne contactezi direct, telefonic.

Programare via WhatsApp

Ai nevoie de informatii suplimentare despre micropigmentarea/microblading-ul sprancenelor sau pur si simplu preferi sa comunici prin WhatsApp, suntem acolo. Scrie-ne si un coleg de-al nostru va fi de partea cealalta pentru a iti oferi ajutorul de care ai nevoie.

Cum decurge o procedura de micropigmentare sau microblading?

1. Anestezia

Frica de durere sau disconfortul cauzat de acele din micropigmentare inca sperie persoanele sensibile in sensul acesta. Pentru o procedura comoda de micropigmentare/ microblading a sprancenelor specialistii nostri aplica un strat de crema anestezica la inceputul procedurii. In plus, in cazul in care disconfortul persista in timpul procedurii, se foloseste un gel anestezic cu efect imediat. Este foarte important, atat pentru clienta, cat si pentru specialist ca disconfortul sa fie 0.

2. Arhitectura sprancenelor

Forma sprancenelor la care se va ajunge este un pas important in procedura de micropigmentare, atat pentru clienta, cat si pentru specialist. Se stabilesc toate detaliile despre forma potrivita, conform morfologiei faciale a fiecarei cliente in parte, dar si al preferintelor acesteia. Tinem cont de fiecare detaliu.

De asemenea, in acest pas se stabileste si tehnica cea mai potrivita, tinand cont de aspectul general dorit, stilul vestimentar si nu numai, dar si de tipul de ten.

3. Procedura de micropigmentare sau microblading

Procedura de micropigmentare sau microblading incepe concret cu un contur discret, cu scopul de a pastra forma initiala, stabilita de comun acord in pasul 2, descris mai sus.

Se fac apoi treceri usoare si repetate in interiorul conturului creat initial, pentru a pigmenta si a crea efectele dorite si stabilite de clienta si specialist. La final totul va arata exact asa cum ti-ai dorit!

4. Reguli after-care

Vei primi de la specialistul tau un set de reguli foarte clare despre cum sa ingrijesti zona pigmentata pentru urmatoarele 5 – 7 zile pentru un rezultat perfect.

Traieste frumos!