Raluca Dănăilă
– Master Trainer –

Raluca Danaila, Master Trainer, Contour Academy

Master Trainer in domeniul dermopigmentarii, plus cursuri conexe domeniului, dar si owner al Contour Academy, Raluca este unul dintre membrii marcanti ai scolii, baza atat pentru colegi, cat si pentru cursanti sau clienti.

Absolventa de ASE Bucuresti si masterand in Comert in cadrul aceleaiasi institutii, Raluca a pornit pe calea beauty-ului in urma cu 7 ani, cand a decis ca trebuie sa isi ia soarta in propriile maini, alaturi de cei din familie.

Raluca este recomandata ca fiind un trainer cu o personalitate calda, perfect transparenta vis-a-vis de fiecare cursant care ii trece pragul cursurilor si foarte, foarte deschisa catre nou si dezoltare continua.

Ionuț Broască
– Master Trainer –

Master Trainer in domeniul hairstyling-ului si specializat in cele mai multe dintre domeniile conexe acestuia, Ionuț si-a inceput super-cariera in domeniu dupa mai multi ani de incercari, in alte zone de activitate.

Cunoscut de toata lumea pentru “capriciul” de a lucra exact si doar ce isi doreste sa lucreze, Ionuț Broască a ales intr-un final drumul acesta al hairstyling-ului, pornind de la un curs de baza si ajungand in cativa ani sa castige toate concursurile pe care si-a propus sa le castige.

Ionuț Broască este recomandat de cursantii lui ca fiind o fire extrem de sincera si de transanta atunci cand vine vorba despre profesia pe care o iubeste atat de mult. Compromisurile nu isi au locul in niciunul dintre cursurile pe care le preda in cadrul Contour Academy, asadar asteapta-te sa isi doreasca intotdeauna sa obtii maximul din fiecare situatie atunci cand esti in ghetele de cursant.

Ionuț Broască
– Master Trainer –

Trainer si make-up artist, Cristina are o experienta indelungata in domeniul de beauty, fiind definita de creativitate, versatilitate si profesionalism. Ea a reusit de-a lungul carierei sa realizeze orice si-a propus, de la castigarea concursurilor de make-up, pana la colaborarea cu artisti importanti.

Din dorinta continua de perfectionare a aprofundat machiajul de infrumusetare si cel creativ, participand la nenumarate cursuri, seminare si masterclassuri sustinute de scoli si traineri internationali si locali.

Cu un vibe mereu pozitiv, Cristina Georgescu este deschisa sa imparta toate secretele din domeniu si toate tehnicile esentiale pentru a realiza orice tip de machiaj. Este o persoana calda care se va ocupa de fiecare cursant in parte pentru a-si indeplini visul..